Alla inlägg under juli 2008

Av My & Elin - 2 juli 2008 08:54

Som överskriften lyder så känner vi att vi behöver vår långhelg i Sala/Vansbro nästa vecka... Lääängtar!


I måndags var det samling med innebandylaget kl 19 på Råbocka. Vi startade med långlöpning 45 min. På vägen stötte vi på Ibc-Wahlström, vår gamla tränartrio Cullin-Neijen-Dragan, större delen av Strövelstjejerna, Kanonerna...alla var förmodligen lika förvånade över att se Bygg med ÅK. Hihi. FBCE har som sagt försökt fånga denna klippa ett antal månader, men har ej lyckats.

Efter löpturen blev det intervaller i sanden. Både idiotlååååång vanlig idioten, hoppa på ett ben-intervaller, grodhopp, baklänges...

Till sist avslutades 2 h-passet med styrka för hela kroppen. Det blev vår nya favorit Kolmasken ett par gånger.

Ganska positivt med träningen att vi hänger på bra. Det är många som inte orkar genomföra alla övningar, medan vi inte är så värst trötta. Kul att våra egna träningspass har gett resultat!


Igår träffade vi vår blivande PT på Friskis, Ulrika. En pigg tjej som säkerligen kan göra underverk för vår träning, kroppsbyggnad och resultat. Att vi nu valt att börja med personlig träning och coachning, betyder att Klassikern 2009 är ett faktum. Det är alltså bestämt att vi ska ge oss på den utmaningen! Coolt!

Under ett timmes möte med Ulrika tog hon reda på våra skavanker på/i kroppen (Elins höft, Mys knä och fot). Allt för att inte förvärra våra skador vid träning. Hon såg även problemet till Mys svårighet med flåset, My andas uppe i bröstkorgen istället för i magen, därav stressen...

Ulrika misstänker även att vi äter för lite mat. Vi ska därför skriva matdagbok under resten av veckan, som hon sedan ska kolla igenom.

Efter Vansbro ska vi börja ordentligt. Tisdag 15/7 ska vi genomgå ett antal tester, bla kondition, rörlighet och core. Torsdag 17/7 ska vi få genomgång i träningspass på gymmet bla. Spännande!


Ikväll är det träning med laget 19-21. Rapport kommer efteråt!


Over and out.

Ovido - Quiz & Flashcards