Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Tjejklassikern är i hamn!

Av My & Elin - 28 september 2008 18:25

Här sitter vi i bilen, lite halvt avslagna, Checke kör, på väg hem. Som rubriken lyder, så har vi klarat även Lidingö Tjejlopp! :) Känns härligt att vi lyckats genomföra Tjejklassikern med bravur!

En liten berättelse om vår dag.

Vi tog oss ut till Lidingö med Pendeltåg, tunnelbana och sedan buss till tävlingsområdet. Väl där hämtade vi ut våra nummerlappar och all info/regler. Tog en sväng i sportmässan, inhandlade några t-shirts och annats smått och gott. Sedan gick vi för att möta upp Elins mamma, pappa och mormor - kramkalas!

Vi började rota i vårt kuvert med nummerlapp och regler. Väl koncentrerade! Då frågade de andra om vi var nervös, om vi visste var vi skulle, hur vi mådde, om vi ville ha något, om vi visste hur allt fungerade... Vi svarade inte på tilltal utan ville få i ordning på allt och se så vi hade stenkoll. Då säger Elins mormor, "Jag tror inte de lyssnar på oss..."

Sen fortsatte de att snacka om vårt lopp, mellan varandra.


Sen gick vi ner mot Grönsta, start/mål området, massor av folk! Elin bestämde träff med sin kompis Ida som också skulle springa. My såg Mustafa, den enda kändisen under hela helgen.

Det blev toabesök, lååång kö. Sedan begav vi oss mot vår startfålla. Vi blev underhållna av små tjejer från Friskis och Svettis.

Ja, vad ska man säga om loppet? Det var den värsta milen i vårt liv! Det var väldigt kuperat, upp och ner hela tiden. Vi hade ju drömt mardrömmar om den berömda Aborrbacken o väntade oss värsta uppförsbacken... Så lite besvikna blev vi, men vi ska väl i dra under stolen med att vi inte blev trötta. Den värsta backen kom efter 8 km. Då var vi slitna.

Extra energi fick vi som vanligt av våra hejare i spåret. Ernst och Lennart stod där och klappade fram oss. Sjävklart även Dan, Gunilla, Elisabeth och Sivan. Till nästa år behöver vi ha ännu flera hejare längs spåret!!

Väl på upploppet höll vi om varandra. Där togs det foto och vi hoppas att vi fick till en bra bild! Vår sluttid blev 1.01.44

Medalj fick vi och vi proppade på oss vatten, pepsi, smoothi, banan, proteinbar, bulle... Vi tog dessutom minst två grejor av varje. Har inte råd med mat hemma eller??

Sedan mötte gänget upp oss och vi fick vars två rosor.


Vi frös som tusan och snabbade oss bort mot duschen. Det var ett tält! Alltså jäkligt kallt!!


Sedan tog vi oss tillbaka till Spånga och Sivan bjöd oss på middag.

Vi ville komma iväg ganska snabbt med tanke på att vi har 6-timmars bilfärd framför oss.  


Elin har fin whiskey-röst nu. Hon ska satsa på att bli piller pch pulver fri from ikväll. Se om hennes förkylning försvinner.

Tänk vilken tid vi hade fått om vi var friska! :)


Här kommer några bilder från dagen!


Over and out.



 
 
Ingen bild

Hanna

28 september 2008 20:46

Fan va gött tjejer!!! Så jäkla grymma asså :) STORT GRATTIS till er båda för era suveräna prestationer!

 
Ingen bild

Sara

28 september 2008 21:07

Grattis! Vad duktiga ni varit nu, måste vara en härlig känsla. Ska bli spännande att se när ni klättrar på väggarna nu under er ledighet :)

 
Ingen bild

My´s moster

28 september 2008 21:10

Ett JÄTTE-GRATTIS för er prestation! Bra jobbat, tiden spelar ju ingen roll, nu har ni gjort det. Kurera er till lördag, kommer o kollar på matchen + A-laget som spelar efter er.

 
Ingen bild

Ellep

28 september 2008 22:17

Ni lever, Ni lever - hurra!!!!!!
Ett jätte grattis till att ni genomfört det hela.
Kanon bra gjort.
Kör nu försiktigt hem - det är snart träning. :-))

 
Ingen bild

Marlan

29 september 2008 08:55

Härligt att ni nu har klarat hela tjejklassikern! Ni är grymma!

 
Ingen bild

Pernilla

29 september 2008 09:32

Grattis till era väl genomförda Tjejklassiker! Misstänker att ni fått blodad tand, så det är väl den "riktiga" Klassikern som ska betvingas nästa gång...?
Stort grattis än en gång - en suverän prestation!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av My & Elin - 5 juni 2009 10:22

Denna säsong kommer vi att leva våra innebandyliv på vars ett håll. Elin har bytt spår helt och har fått en ny utmaning, hon ska vara tränare i Åstorps F16 lag. Hennes lediga tid går nu åt att planerar inför nästa säsong och det ska bli kul att se h...

Av My & Elin - 1 juni 2009 17:40

Jag tog ledigt från jobb idag, dels för att jag pluggat hela helgen och dels för att jag skulle studera Rögles två pass. Det var för ca 1 månad sedan som jag kontaktade Rögles nye fystränare för att fråga om jag fick vara med på ett par pass för att...

Av My & Elin - 1 juni 2009 13:54

Ett gäng tjejer hade möhippa för sin väninna och det blev vin, strippande grabbar, spex och upptåg, men även presenter. Den ena presenten var en svart monsterdildo. Dagen efter när den blivande frun satt i bilen på väg hem så sneglade honpå monstret ...

Av My & Elin - 31 maj 2009 21:14

Det är helt otroligt vad tiden och dagarna går fort. Jag kan nästan inte förstå att vi redan är framme i juni. Nu har alltså halva 2009 snart gått! Kanske är det inte så konstigt att dagarna i maj har gått fort jag har varit borta 3 helger. Veckan so...

Av My & Elin - 30 maj 2009 20:31

Igår var det middag i Viken tillsammans med mamma, Mats, Bitt och Leif (Henkes föräldrar). På väg hem undrade Henke och jag vad vi egentligen gjorde där för vi fick inte en syl i vädret. Våra föräldrar hade alltså att snacka om och släppte inte in os...

Ovido - Quiz & Flashcards