Alla inlägg under oktober 2008

Av My & Elin - 13 oktober 2008 12:31

My är på annan ort, rättare sagt i Råå på utbildning med jobbet.

Tyckte jag kom i god tid, 10 min innan kursen startade, men jag var ändå sist. Går in i lokalen, säger hej, sätter mig till ro. Kommer dock på att det är bäst jag går på toa först. Min blåsa behöver som sagt tömmas x antal gånger om dagen. När jag kommer in på toaletten märker jag att min gylf är öppen.

Neeeeej... Smidigt Mysan. Som tur är, är vi endast 5 tjejer och en manlig ledare här inne. Strunt i det, hoppas att de inte såg något.

Har precis ätit en utsökt lunch, fisk förstås. Jag tar oftast det när jag är ut på restaurang för jag är så dålig på att äta det hemma.

Har messat Byggan för att kolla om hon hade något att berätta för er, men hon har inte svarat än. Hon får lägga in ett inlägg senare.


Jag har förresten fått ett annorlunda samtal idag. Personen hade pratat in på min mobil och bett mig ringa tillbaka, men jag har inte gjort det än. Tycker inte om sånt riktigt. Fast ganska fräckt. Samtalet gäller både mig och Elin.

Nu har jag sagt A, B får ni reda på senare. Om det blir något av det.


Ikväll är det innebandy. Härligt!

Nu är det dessutom slut på vilan. Uppladdningen inför Klassikern börjar nu. Åter till 5 dagars träningsvecka, ingen alkohol (tur det, får ont i magen...) och mindre godis.


Over and out.


Av My & Elin - 12 oktober 2008 18:57

Vi tror inte att det är någon som var med på festen igår som missade var boxen var någonstans...

 Ni som tror att dagens inlägg har dröjt pga att vi var bakis, så är faktiskt inte fallet. Elin har varit i Vejby ch hälsat på vänner och My har planerat NY-resan och tvättat!


Kvällen började med laserdome. De tjejerna som inte trodde att man skulle bli svettig av laserdome blev snart varse om att så inte var fallet. Efter de första 20 minuterna dröp alla av svett.

Vi får väl gratulera det gröna laget som vann båda matcherna, men i försvar har vi dock att Mys och Elinas pistoler inte fungerade! Så var det faktiskt!

Efter att ha jagat varandra i mörket i 40 minuter ville de flesta uppsöka en dusch. Vi hade tur att komma hem till Dennis och Cissi för att låna deras dusch. De hade dock 26,4 grader i sin lägenhet...


Sen vandrade vi ner till Jenna. Efter 4 samtal till Elina hittar vi äntligen rätt. Samtale 1 handlade om vart vi skulle, 2 om vilken port, 3 öppna porten och 4 vilken dörr.

Matchen var serverad när vi kom upp till lägenheten.

Katta hade ordnar lekar för oss alla. Det var en musiktävling och hon var väldigt stolt över sin bakgrundsmusik mellan frågorna. :)

Obs! Kolla in Glebes strumpor. Snacka om att offra sig för klubben!


Vi nya i laget skulle tydligen invigas. Vi blev uppdelade i tre lag, My och Roger, Elin och Marlan, Therese, Kalle och Mariette. Alla lag skulle framför vars en låt med show, utklädda. Bildbevis kommer längre ner!

My fick sig goda skratt när Roger skulle klä på sig sin outfit. Han bad henne om hjälp ett flertal gånger, men My vägrade. 


Efter detta hade vi en melodifestival-tävling. Då började de synas vilka som hade fått ordenligt med groggar...


Framåt 1-tiden kom vi på att det var dags att gå till Cardinal. Då hade vissa, icka nämnda personer, både svårt att sitta kvar på toalettstolen och att ta på sig skorna. Men vi kan intyga att vi alla hade väldigt roligt åt situationen.

Väl på Cardinal möttes vi av en gigantisk kö, en seg sådan. Efter drygt en halvtimme var det dags att röra på de lurviga. Vi såg ett och annat hångel.

Vi dansade ett bra tag och timmarna på Cardinal har vi valt att censurera.

Vem som fick hångel och vem som sov själv låter vi vara osagt... Ni som var med vet vad sm hände, hoppas vi iaf!!

Framåt småtimmarna började våra och framför allt Elinas krafter att ta slut (hon var redan trött när hon såg kön!).

Hennes snälle Peter hämtade oss i Hbg. Vad hållhaken var fick vi dock inte veta. Vi tror att hennes boende har utökats med två katter idag!


Det var en välbehövlig kickoff!! Tack Katta och Jenna för allt!


Over and out.

Av My & Elin - 10 oktober 2008 15:03

Alla verkade supertaggade igår när vi kom till Norrehedshallen. Vi också, men blev lite sega i hjärnan efter turen till Hbg med Kattas bil. Hon måste ha något fel med avgassystemet…

Katta, du måste kolla upp det där, det är inte bra att du sitter i den odören! Vi vet att vi tjatar, men vi tänker på din hälsa och vår! 


Hallen kändes väldigt liten och trångg. Själva planen är kanske inte så mycket mindre, men med tanke på hur själva hallen ser ut så känns det litet…

Förstår inte varför vi inte är uppe på tårna direkt när domarna blåser i pipan. Det tar inte lång tid förrän vi ligger under med 1-0. Hämtar lyckligtvis upp detta och första perioden slutar 1-1.

Vi får absolut inget att fungera, rena hawaii-bandyn. Alla ligger flera metrar från sina markeringar, det är spöktyst på planen, vi fumlar överallt.

I andra perioden vaknar vi, som vanligt, lyckas ta ledningen med 2-1. Spelar rätt ok i andra perioden, men det känns ändå som att vi kan prestera ännu bättre.

I tredje perioden släpper vi in FCH i matchen. De är inte bättre än oss, men vi ger dem lägena. De får göra precis som de vill och de tar ledningen med 3-2.

Hade vi inte haft Katta så hade det stått betydligt större siffror på tavlan. Vilken STJÄRNA du är!!

STJÄRNA nr 2 dyker upp när det återstår 3 sekunder av matchen. Alek kommer själv mot målet med en FCH-spelare i nacken och sätter den kyligt i mål! Vilket jubel! Det kändes som om vi vunnit en VM-match! :) Så j-vla härligt! Helt plötsligt byttes all frustration ut mot glädjetårar (ja, My började nästan böla…).

Matchen kändes nästan som en seger och 1 poäng är bättre än inget och dessutom håller vi FCH bakom oss.  


Klart är att vi måste hitta på något som får igång oss redan i 1:a perioden. Mentalt kanske? Vi får fundera på det.  


Som Elin skrev imorse till My, ”Det känns som om jag blivit överkörd av en mangel!”. My kan bara hålla med. Hemskt tufft både psykiskt och fysiskt för tillfället. Det är dags för oss att göra något avslappnande och motiverande. 


Trevlig helg!


Over and out.

Av My & Elin - 9 oktober 2008 15:06

...passa på att önska herrarna lycka till på deras match ikväll!

Vi tar hem 3 och ni 3 ikväll! Alright??


Over and out.


Av My & Elin - 9 oktober 2008 14:16

Det närmar sig matchstart, kl 19.30 smäller det och två timmar senare ska vi ha 3 poäng med oss hem!

Hur mår vi?


Elin:

Jag känner mig taggad och det ska bli kul att spela match ikväll.

Hoppas på att vi får spelet att stämma och att vi gör första målet.

Hostar och harklar mig lite fortfarande men känslan i kroppen är mycket bättre än vad den varit på länge.

Har laddat med en lunch från Asian express, ris med biff och stark basilika, nu på eftermiddagen blir det en frukt och lite senare en tallrik yoghurt med müsli, banan och nötter + 2 knäckemackor med mjukost!  


Ja det går nog ingen brist på vare sig mig eller My när det gäller maten, men det är ju viktigt att komma till matchen fulladdad med energi så att både humöret och spelet är på topp :) 


My:

Vaknade lite förskräckt imorse med ont i halsen och huvudvärk. Kom till jobb och svettades och frös omvartannat. Tog genast en Ipren och mådde strax därefter mycket bättre. Nu mår jag kanon! Laddningskänslan överväger ev förkylning!

Toabesöken börjar komma tätare och tätare... End of story.  

Tycker inte riktigt om att ha match på vardagskvällar då jag har väldigt svårt för att koncentrera mig på jobb! Inför match måste jag gå igenom matchen i huvudet och alla snygga mål vi ska göra! :)

Som tur är närmar sig fikan. Jag ska äta müsli med mjölk och 1 macka. När jag kommer hem från jobb vid 17-tiden dimper det nog ner en smoothi också.

Som Byggan skriver, maten är väldigt viktig för oss. En hungrig My blir en kinkig My. Det vill vi inte ha.

Jag har dessutom förberett mig på mycket stryk och blåmärken i kvällens match. Möter nämligen en hel del gamla Strövelsspelare och Höganässpelare. De vet hur jag spelar och jag lär få smaka på min egen medicin. I like! Blir bara taggad!!


Norrehedshallen 19.30, be there!!


Over and out.

Av My & Elin - 9 oktober 2008 12:01

Elins mail 07.58


Hejsan

Hur är läget idag? Själv sitter jag och väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan hämta en kopp kaffe :)

Vad tyckte du om Grays igår… lite långdraget men det var bra ändå :)


Jag tyckte det var riktigt kul med innebandyn igår. Kände att jag hade fått tillbaka orken lite och att spelet fungerade hyfsat! Hoppas att jag kan behålla formen och bara bli bättre nu :) ha inte riktigt fått det att stämma innan! Det såg ut att fungera bra med dig, Bella och Hanna också.

Nu får vi ladda till i kväll  


Ha det så bra idag! 


Kramkram

Elin


Mys mail 08.48:


God morgon! 


Då har du fått ditt kaffe nu… Själv har jag knaprat i mig en Ipren. Ont i huvudet och lite smått febrig/förkyld känns det som.

Bara det går att spela idag så får jag bli sjuk ordentligt imorgon.  


Greys är en fin serie, men ja, det hände egentligen inte så mycket mer än cementkillen… :( Dessutom blir jag så arg att de aldrig lyckas med sina försök med tumör-viruset.  


Du har gjort ett rejält lyft genom att börja spela i ÅK. Har väl fått tillbaka motivationen och då löser det sig av sig själv!

Jag har med mig en rejäl portion pasta och falukorv idag! Dessutom måste jag äta ordentligt på mellanmålen!

Ska vi skriva ett inför matchen-inlägg?


Jobba inte ihjäl dig nu, spara krafterna till ikväll för då ska vi rocka!! 

Kram 


Elins mail 08.59: 


Det är ju inte bra att du börjar bli sjuk igen… känns hopplöst och som om vi aldrig kommer att bli friska!


Idag ska jag äta lunch med nina om hon hinner komma ifrån hbg i tid.  


Ja vi får väl skriva något inför matchen, jag skriver ihop något strax. 


Kramkram

Elin


(Det gamla vanliga "Inför matchen" kommer i eftermiddag, hoppas vi...) 

Over and out.   

Av My & Elin - 8 oktober 2008 09:33

Månadens aktivitet var det som sagt dags för igår. Gokart! Vi kunde ju inte fått bättre väder iaf.Vi var 11 st som körde (4 tjejer, resten grabbar) och 1 fantastisk supporter i Anna-Karin!

Jag har kört gokart en gång tidigare när jag var mindre, så jag hade ingen aning hur det skulle gå.

Som mina vänner vet, kör jag som en dåre med min lilla Polo och vad tror ni då med en liten gokart?

Första 5 övningsvarven körde jag som en mes. Tyckte det var riktigt obehagligt, kändes som om den skulle välta. När vi kom in i depån igen fick jag förklarat för mig att det blir mycket bättre om du gasar istället för att bromsa i svängarna. Sagt o gjort. I de 6 heatvarven körde jag på ordentligt och förbättrade min varvtid med 20 sekunder. Riktigt kul!

Dags för final, 8 varv skulle köras. Man tar tydligen alltid ett varmkörnings varv först och jag körde på lite för fort med kalla däck och hamnade rakt ner i ett dike. Jag skrek som tusan och det flög sten runt omkring mig. Kom inte upp med bilen igen, utan fick lyfta fram den. Sedan stod alla och väntade snällt på mig vid starten... Hihi.

Jag startade på 8 plats och gasen i botten med kalla däck. I första kurvan kör x antal killar av och ihop. Jag klarade mig precis förbi krocken och kom upp på fjärde plats. Blev lite mallig och tänkte detta ska jag hålla! Snurr, snurr, snurr, ut i gräset och alla körde om mig.

Måste ha varit fel på däcken på den gokarten jag hade i finalen! Körde ju för fasen av hela tiden...

Kul var det iaf och adrenalinen pumpade!

Kom på 8:e plats, bästa tjej och fick en fin medalj.


Lägger in några bilder!


Over and out.

My


Av My & Elin - 7 oktober 2008 14:02

Jag skickade ett sms till Byggan för att få reda på vad hon håller på med i Malmö.

Jag fick följande sms tillbaka:

"Du kan skriva att jag varit på veg-restaurang, mycket gott. Undrar dock vad veg-kyckling är! I em ska jag få min personlighets profil... Ska bli kul hoppas jag.

Ikväll ska jag läsa på min kurs i revidering, måste förbereda mig väl nu när jag ska göra uppgiften på Mys jobb :)"


Ja, Byggan, du får sköta dig ordentligt nu när du snart ska besöka mitt jobb och utföra projektet där! Ska bli kul att träffa dig lite på arbetstid!


Marlan, alldeles rätt, jag kör som en dåre, så du kan tänka dig hur mycket jag längtar efter att trycka gasen i botten på gokarten...


Over and out.

My o Bygg 



Ovido - Quiz & Flashcards