Alla inlägg under september 2008

Av My & Elin - 11 september 2008 11:48

Fick ju ingen på sängen i morse även om jag låg kvar extra länge, så är jag nu redo för att ta upp mitt bloggande till allas förtjusning eller förtret!

Fick förresten sms från Mys mamma i dag igen och nu gratta hon mig på rätt dag! 


Igår efter träningen skrev jag ihop lite till bloggen efter några hårda ord från My på träningen!Det är nämligen så här, för att få den banan som jag så behöver efter träningen har jag gjort ett avtal med Mysan. Jag betalar henne och så köper hon och tar med en banan till mig. För det är helt omöjligt för mig själv att komma ihåg denna lilla gula sak själv. Dom som känner mig väl vet ju hur jag blir när det tar för lång tid innan jag får mat när jag är hungrig…. Och för er som vill träffa på det monstret säger jag bara dont go there!

Under gårdagens träning frågar jag My, har du med dig en banan till mig idag? För i så fall hade jag velat ha den innan träningen eftersom jag var jätte hungrig. Till svar får jag… du får ingen banan förens du har börjat blogga… tuff brud tänkte jag hon är ju hård som stål! Den dagen som hon glömmer en banan till mig ska hon sent glömma!!!! Därför var jag lite extra tuff mot henne i boxen när hon var framför mål i power play, men krokbenet fixade hon själv. Vet inte hur men rätt som det var så låg hon bara ner bakom mig, men så är det väl när man försöker sig på berg!! 

 Det var skönt att vara igång med träningen igen. Den ända träningen jag gjorde på Kreta var att ligga på rygg. En kommentar på det från Hanna på träningen igår var ju att det kan ju vara rätt ansträngande beroende på vad man gör när man ligger på rygg. Hanna då, du gör ju mig nästan generad men det är så sant så sant. Men jag kan säga att den träningen jag gjorde på Kreta var inte det minsta puls höjande.

Min utmaning till de andra tjejerna som jag åkte med var att ligga så stilla du kan så länge som möjligt på en solstol, jag har nog världsrekordet i det :) Där av mina brungyllne ben som jag visade upp på träningen igår, men inte en ända kommentar… inte ens på min vita rumpa från tjejerna i duschen! 

Mer om min Kreta resa kommer. Har lite svårt att hålla koll på vad som hände vilken dag, med det är väl så det ska vara på semestern. Och jag tror inte att rakin vi drack varje kväll har något med det att göra utan den höll bara våran mage i bra form.

Tänkte även passa på att förklara att just nu har jag väldigt mycket att göra på jobbet håller på att byta arbetsuppgifter och ska ta över ett stort projekt som berör hela den kommunala verksamheten så det är mycket att sätta sig in i. Dessutom tror jag att jag är odödlig och att varje dygn har 52 h vilket börjar komma i fatt mig. Men i måndags på projektledarutbildning i Malmö fick lära mig att jag inte har ont om tid…. det gäller bara att planera väl! 


För övrigt så tackar jag så hjärtligt för de glada tillropen och gratulationerna som jag fått på morgonkvisten.  


Over and out

Byggan
Av My & Elin - 11 september 2008 08:00

...vi gratulerar, vi gratulerar kära Byggan idag, med blommor och blader gör vi henne glader, vi gratulerar kära Byggan idaaa!


Ett fyrfaldigt leve för Byggan, hon leve:

 HURRA, HURRA, HURRA, HURRAAAAAAAAAAAAAAAA


Grattis Byggan önskar din kompanjon Mysan



Av My & Elin - 10 september 2008 16:13

Å/Ks hemsida har som sagt en länk till vår blogg. Tack vare  länken så har vi fått så många fler besökare.

Roger Nielsen, vår lagledare, har nu piffat till denna ytterligare. Riktigt snyggt! Ni får kolla noga, så ser ni förmodligen vad bilderna föreställer.

Tack Roger, bra jobbat!

Over and out.

Av My & Elin - 9 september 2008 09:27

Elin är som sagt på utbildning i Malmö, hon hann därför inte komma till innebandyträningen igår. Hon kommer även hem sent idag. Hon skrev dock i ett sms att hon ska börja på sin uppdatering på bloggen om resan på Kreta ikväll. Det ser vi fram emot att få läsa! Vilken konstig mening jag fick till där... Jaja, ni förstår vad jag menar. Vet att Pernilla inte gillar dålig svenska och det blev nog dålig meningsbyggnad där, men ni får ta det idag. :)


Jag svettas som tusan på innebandyplanen. Eller egentligen inte bara på planen utan under all träning. Det rinner för tusan av mig! Som vår PT säger, ju mer vältränad man är, destu mer svettas man. Jag tror stenhårt på det!

Är dock väldigt deprimerad för att mina kläder på underdelen av kroppen inte passar riktigt. Riktigt himla...tråkigt! Jag längtar till NY så jag kan få handla mig en ny garderob! Mamma, du kan ju komma hem och rota i min garberob då och ta allt som inte passar. Du har ju blivit så fit nu, åminstone på underdelen av kroppen :), så mina brallor passar dig ju nu. Har alltid varit tvärtom innan!!


En av våra supportrar, Ellep, som skriver kommentarer på vår blogg, kom fram och hälsade på mig igår i hallen. Trevligt, nu vet jag vem det är! Han har dessutom startat en blogg som är länkad till Å/Ks hemsida. Han ska skriva om damlaget och DJ18-laget. Spännande. Han använder dessutom samma slutfras som vi, Over and out. Hmm. Ska bli kul att läsa din blogg Pelle!


Ikväll ska jag unna mig en ansiktsbehandling och en lång promenad. Det är alltså vilodag idag!


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 8 september 2008 09:54

Elin är på kurs i Malmö måndag och tisdag på en projektledarutbildning. Hon vet därför inte hur mycket hon hinner träna i början på veckan.

Jag har svårt för att få en rapport från henne för hon har nog inte tillgång till mailen och har nog inte tid heller.


Jag är väldigt glad för att jag anmälde mig till buggkursen. Riktigt roligt och skönt för kroppen att få släppa loss lite. Den behöver något lättsamt, inte enbart hård träning. Dessutom perfekt att ha något att se framemot på en söndags kväll.

Sträckte min nacke på gymmet igår. Trodde att det skulle gå över snabbt, men icke. Går inte riktigt att räta upp huvudet. Mycket skott ikväll och vi knäcker rätt den...


Over and out.

Mysan

Av My & Elin - 7 september 2008 13:47

Kl 10 imorse landade vi på gymmet. Mysan har gigantiskt problem med marklyften, hon tappar ryggen och axlarna direkt. Måste därför köra med mycket lättare vikter för att först få ordning på tekniken. Byggan har stenkoll på den övningen och kör tungt!

Tog lite kort från passet så ni får se vad vi håller på med. En bild på Elin då hon ligger i bänkpressen. My där hon gör knäböj mot väggen, vi kallar den "slicka dörren-övning"... :) Ytterligare en bild på Elin där hon gör en del av KB-killern för magen. We like!


Elin är lite stressad och tycker att det är tråkigt att hon inte kan träna så mycket hon vill innan Lidingöloppet, allt pga att hon har så mycket på jobbet. Ta det lugnt Elin, vi ska bara springa 1 mil och det klarar vi. Vi tar nya tag i oktober!


My ska på buggen ikväll!


Over and out.

Av My & Elin - 6 september 2008 14:04

Jag gjorde ett ärende på banken igår för jobbet efter lunchtid. Träffade på mamma och mormor i stan och då ville mossan ha råd om ett par klänningar hon hittat. Det blev ingen av klänningarna utan hon frågade istället om hon fick köra in om min lägenhet och rota i min garderob. Japp, det är okej och jag säger då på skämt, du kan ju passa på att städa min lägenhet för där är så skitigt! Mamma förstår att jag bara driver med henne.

När jag sedan kör från jobbet vid 16.30 så ringde mamma. Är du på väg hem? Ja, jag har tvätt tid.

Då säger hon, bra för jag har städat din lägenhet!

Aaaaa, mamma... Jag blev tårögd.

Hon tyckte jag var värd att få vila ordentligt i helgen. Tack mamma!

Ni har säkert läst hennes komentar. Minsta barnet, lite bortskämd? Antar att jag får hjälpa dem att städa deras hus när de går med rullator.


Pratade med Elin imorse. Hon har fullt upp med jobbet. Hon har ett nytt projekt på gång. Tror att ni får lugna er med ett inlägg från henne!

Hon skulle dock springa 6 km rundan idag. Jag har precis sprungit den och gjort mina situps.


Ikväll blir det lugnt. Ska kanske köra och hälsa på brorsan och hans sambo i Eket. De väntar sitt första barn om en vecka. Han säger att Gina är tjock. Det tror jag det när hon har en gullbergare i magen, ingen av oss har ju precis varit några småttingar...


Roger, så snyggt du har gjort länken på hemsidan!


Over and out.

Mysan


Av My & Elin - 5 september 2008 08:52

Jag hämtade som sagt Elin i natt vid 1-tiden. Det var en brun och fräsch Byggan som kom ut från hallen! Hennes väska såg ut att väga lite mer än när hon åkte dit...

Hoppas att hon skriver något inlägg idag så ni kan få läsa om hennes resa!

Jag fick ett stort pack med Toblerone och en bigpack med mina favvo mentos! Mmmmmmmmmmmm!


Ang din kommentar mamma, du brukar klaga på mig och mina klädproblem, men undras vem jag fått det ifrån? :)

Du var ju hemma hos mig och tog med dig några klänningar hem, är det ingen av dem du vill ha på dig? Det var ju inte alla som var för små.

Men, sen vet jag hur det är. Du säger till Mats att, "Jag har inget att ha på mig och Mys kläder passar mig inte, så jag måste tyvärr ut och shoppa nytt!"

Hihi... Lovar att inte skvallra till Mats!


Ikväll är det ren vilodag för mig. Ska endast tvätta och möjligtvis städa lite. Det springer ju helt plötsligt två personer inne i min lya och det blir rätt så mycket smutsigare!


Trevlig helg på er!

Mysan


PS Kul att du är hemma igen Elin! DS

Ovido - Quiz & Flashcards